MASIH INGATKAH DENGAN LAGU BERIKUT

Esuk-esuk tuku lengo nyangking botol(kon..)
Konco lawas dijak dolan menyang kali(pel..)
Pelem iku kecute ngluwihi jeruk(tu..)
Tumo iku manggone neng rambut(jem..)
Jempol sikil otal atil arep mritil(i..)
Idu kuwi ngo dolanan ora apaik(tem…)
Tempolong yen digeret mbesetke kulit(sil..)
Silet iku dijupuk ora dicawuk(ga….)
Gawang bal-balan jaringe arep pritil(pen…)
Pentung wesi di ngo gebuk sing podo ……….
masih ingatkah dengan lagu tersebut?jangan hanya ingat iwak peyek
bukak sitik josssssssss

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s